vrijdag 28 april 2017

Mijn eigen proces

Vorig jaar heb ik in november een voor mij groot besluit genomen. Ik ga volledig voor mijn eigen bedrijf. Ik heb JA gezegd tegen een jaarprogramma!
Business-coach dat ga ik worden. Even een stukje vooraf aan dit besluit.
In 2008 heb ik me al ingeschreven bij de KvK met floUWers Communicatie. Mijn doel was om op freelance-basis met mijn tekstschrijven te starten maar ook web-pagina's te gaan verzorgen. Ik heb tenslotte niet voor niks cursussen gevolgd zoals Copywriting en Web Design. Het blijkt nu dat ik me eigenlijk op de verkeerde doelgroep richtte. Ik heb wel degelijk de juiste cursussen gevolgd. Beide mooie aanvullingen op mijn kennis. Alles wat ik te bieden heb, waar ik goed in ben alleen maar versterkend. Waar ik echter niet direct opgelet heb is de doelgroep. Denkende dat mensen wel zouden inzien dat ik wat te bieden heb. Een mooie website, natuurlijk zelf ontworpen en gemaakt. Maar ja, dat is dan in de praktijk natuurlijk weer heel anders. Je moet er wel wat voor doen, je moet zichtbaar worden. Vanaf nu ga ik daar verandering in brengen.
Ik ben een aantal weken zeer actief met materiaal verzamelen. Heb alweer een aantal webinars gevolgd. Allemaal experts die met hele goede adviezen komen. Zorg voor leads, zorg dat je een mailinglijst hebt is een advies wat door de meeste experts wordt gedeeld. Mijn volgende stap is dus mijn website zo in gaan richten dat deze aantrekkelijk gaat worden. Dat er voldoende materiaal op komt te staan dat mensen graag willen hebben, lezen, aan willen vragen. Zichtbaar worden én zorgen voor leads!